Diensten
D&S Accountancy en Advies

D&S in het kort

D&S Accountancy en Advies bureau

Bij D&S Accountancy en Advies bieden we meerdere diensten aan voor het midden- en kleinbedrijf. Persoonlijke dienstverlening op het gebied van administratie, salarisadministratie, accountancy en financieel advies. We lichten onze diensten hieronder verder toe. Mocht u vragen hebben over onze totaalpakket van diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Administratie
Uw boekhouding slim en efficiënt uitbesteden

Elke ondernemer is verplicht een financiële administratie bij te houden. Het bijhouden daarvan kost veel tijd. Voor een groot deel van onze klanten nemen wij dan ook deze administratieve werkzaamheden geheel of voor een gedeelte uit handen. Dit kan zowel structureel als tijdelijk zijn, bijvoorbeeld in geval van ziekte van uw financiële collega. Ook kunnen wij u adviseren bij de inrichting van uw financiële administratie en zo nodig u of uw collega’s begeleiden bij de verdere implementatie.

Met D&S Accountancy en Advies aan uw zijde, zorgt u ervoor dat uw (online) boekhouding altijd up-to-date is. Wij maken hierbij gebruik van digitale oplossingen. Zoals scan- en herkensoftware, koppelingen tussen uw zakelijke bankrekeningen en de boekhoudsoftware. Als ook financiële dashboards met eventuele integratie van de salarisadministratie voor periodiek inzicht in uw financiële administratie. Dit geeft u een waardevol overzicht van de financiële kant van uw onderneming en dat maakt u een betere ondernemer.

Contact opnemen

Salarisadministratie
Uw salarisadministratie nauwkeurig geregeld

Salarisadministratie en het toepassen van verplichte wet- en regelgeving op het gebied van loonheffingen en arbeidsrecht zijn complexe en tijdrovende activiteiten. De salarisadministrateurs van D&S Accountancy en Advies nemen deze zorg graag uit uw handen. Bovendien adviseren wij u, indien gewenst, over een breed scala aan personeelsvraagstukken. Denk hierbij aan CAO’s, salariëring (methoden) en arbeidsovereenkomsten. Met de experts van D&S Accountancy en Advies is uw personeels- en salarisadministratie goed geregeld.

Wij werken met geavanceerde online salarisverwerkingssoftware, waarbij zowel de werkgever als werknemer toegang heeft tot hun persoonlijke omgeving. De werkgever heeft hiermee inzicht in de gehele salarisadministratie die wij voor u verwerken en kan desgewenst salaris- en HR gegevens onttrekken aan de hand van verschillende rapportagemogelijkheden. De werknemer ontvangt automatisch een melding wanneer er een nieuwe loonstrook of jaaropgave beschikbaar is. Wilt u meer weten over onze dienst salarisadministratie? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Accountancy
Ondersteuning van bedrijfseconomische en fiscale zaken

Wij ondersteunen u bij bedrijfseconomische en fiscale zaken. Zoals de keuze van een financierings- of ondernemingsvorm, contacten met de bank en de Belastingdienst. En uiteraard het samenstellen van de jaarrekening. Geld en financiën spelen een rol bij alle beslissingen die u als ondernemer neemt. Het is daarom van belang dat u hierin goed en professioneel wordt ondersteunt.

De financieel adviseurs van D&S Accountancy en Advies analyseren uw bedrijfsresultaten en ondersteunen u bij het doen van verantwoorde investeringen. Onze accountancy experts weten alles af als gaat om financieringsaanvragen, herstructurering en fusie of overnames. Belangrijk voor u om te beoordelen of de onderneming voldoet aan uw verwachtingen en om doelstellingen te realiseren.

Contact opnemen

Financieel advies
Ervaren belastingadviseur voor al uw fiscale vraagstukken

De jaarlijkse veranderingen in de fiscale wet- en regelgeving maken uw belastingaangiftes er niet gemakkelijker op. Voor de aangifte omzetbelasting (BTW), loonbelasting, inkomstenbelasting (IB), vennootschapsbelasting of dividendbelasting, bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij werken nauwkeurig en zijn op de hoogte van alle ins & outs van de actuele wet- en regelgeving.

Als uw fiscaal en financieel adviseur kunt u met alle fiscale vragen bij ons terecht, hoe eenvoudig of complex deze ook zijn. Bovendien denken wij proactief met u mee over de financieel meest gunstige oplossingen. Ook voor zeer complexe fiscale vraagstukken zit u bij D&S Accountancy en Advies altijd goed. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en geven u gedetailleerde informatie. Wij zijn er om u te ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op het ondernemerschap.

Contact opnemen

Stel een vraag
D&S Accountancy en Advies staat klaar voor de ZZP’er, kleine en middelgrote ondernemingen

To top