Over ons
D&S Accountancy en Advies

Ons bedrijf D&S Accountancy en Advies is een kantoor voor de ZZP’er, kleine en middelgrote ondernemingen. Onze ervaren accountants en adviseurs fungeren als vertrouwenspersoon waarbij u altijd terecht kunt voor onafhankelijk advies. Onze ervaren boekhouders, administratieve medewerkers en assistent-accountants begeleiden u met de opzet en verwerking van uw financiële administratie.

Bent u op zoek naar een deskundige accountant of financieel adviseur in Den Haag of omgeving? Of wellicht bent u geïnteresseerd in onze andere diensten? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons.

Samen bereiken we meer

  • Accountancy
  • Begeleiding bij de start, overname of bedrijfsbeëindiging
  • Fiscale aangiften en belastingadvies
  • Bedrijfseconomisch advies
  • Financiële planning
  • Salarisadministratie
  • Online administratie & scanboekhouding

Wie zijn wij?
Onbezorgd ondernemen met D&S Accountancy en Advies aan uw zijde

D&S Accountancy en Advies bestaat uit een hecht team van zes professionals. Ons kantoor is dan wel gevestigd in Den Haag, maar wij bedienen klanten door heel Nederland. D&S Accountancy en Advies is een accountancy en adviesbureau voor de ZZP’er, kleine en middelgrote ondernemingen. Onze ervaren accountants en adviseurs fungeren als vertrouwenspersoon waarbij u altijd terecht kunt voor onafhankelijk advies. Door onze full-service kunnen wij u totaal ontzorgen, waarbij wij bovendien maatoplossingen bieden. Wij richten ons op een duurzame samenwerking, waarbij u niet behandeld wordt als een nummer. Bij u staat de klant centraal, en bij ons bent u dat!

Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan bij D&S Accountancy en Advies.

Contact opnemen
To top