Scanboekhouding
D&S Accountancy en Advies

Hoe werkt het?

Voordelen scan software boekhouding

Slimmer ondernemen met scanboekhouding. U kunt op ieder gewenst moment uw facturen uploaden en raadplegen. Snel, makkelijk en actueel.

    • Tijd- en geldbesparing: geautomatiseerd invoerwerk levert een forse tijdsbesparing op van zo’n 70%
    • Digitaal archief: geen gesleep met mappen en papieren naar de boekhouder
    • Actuele administratie: altijd een bijgewerkt boekhouding en overal te raadplegen
    • Actuele rapportage: beslissen op basis van uw actuele gegevens

Scanboekhouding

Scanboekhouding bespaart u een hoop tijd en bovendien heeft u direct inzicht in uw financiële status. Wij bieden onze klanten een volledige up-to-date administratieve en fiscale begeleiding. We gebruiken online boekhoudpakketten, scanboekhouding, importeren van digitale facturering, automatisch inlezen van bankbestanden en spreadsheets, geïntegreerde budgetten, prognoses en periodieke rapportering .

U logt in en bent direct van de actuele gegevens op de hoogte. Hetzelfde geldt voor onze online personeels- en salarisadministratie. En de service is op maat, u bepaalt altijd zelf de werkverdeling tussen uw personeel en D&S Accountancy en Advies. Daarop gebaseerd hanteren wij een vaste maandprijs. Samen blijven we inspelen op ontwikkelingen. Veelvuldig contact tussen u en onze accountant hoort daar uiteraard ook bij.

Contact opnemen

Scan en Herken

Dankzij de Scan en Herken methode worden al uw facturen in ons boekhoudprogramma automatisch herkend en ingeboekt. Dit scheelt u veel invoerwerk, de gewonnen tijd kunt u besteden aan uw ondernemerschap. Tevens bieden wij een unieke ondersteuning aan omtrent de bankkoppeling. Zo kunnen uw bankafschrijvingen en bijschrijvingen door ons eenvoudig digitaal in de boekhouding worden verwerkt.

Bovendien bouwt u met Scan en Herken een digitaal archief op, waardoor u te allen tijde de originele facturen bij de hand hebt. Wilt u meer weten over scanboekhouding? Neem dan contact op met een adviseur van D&S Accountancy en Advies. Als ondernemer wilt u immers maar één ding, en dat is ondernemen. Doet u waar u goed in bent, dan doen wij waar wij goed in zijn.

Hoe werkt het?

Stel een vraag
D&S Accountancy en Advies staat klaar voor de ZZP’er, kleine en middelgrote ondernemingen.

To top